Soapbox Derby HOME. ROADSTER. ALFA RIDER. EVENEMENT. CONTACT. Zeepkistenrace - Kids

De Zeepkisten Race voor kinderen van 7 tot 14 jaar.


In Rotterdam is er dan eindelijk een grote helling, en wel bij de Kralingse plas. Wil jij hier wel eens vanaf rijden, maar heb je zelf geen zeepkist, geen probleem. Kom langs en voor één dukaat kan je in een Zeepkist naar keuze de helling af.

Heb je wel een eigen zeepkist en ga je voor de titel Rotterdam, doe dan mee met het officiële wedstrijd klassement, waarbij je de ‘Zeepkist Race beker van Rotterdam’ kan winnen.

Meedoen zonder eigen zeepkist.

Wil je graag eens van een grote helling af rollen in een houten zeepkist. Kom dan naar de Zeepkisten Festival Rotterdam, en voor één ducaat mag jij de hoge helling af. Wil je meerdere keren de helling af, neem dan al je zakgeld mee.


Start tijden zijn vanaf ‘s ochtends 10.00 uur tot ‘s middags 17.00 uur.

Deze Nationale wedstrijd klasse is voor de coureurs met eigen zelf gebouwde zeepkist (vader, moeder, opa of oma mag geholpen hebben).

 

Naast de snelheid is hierbij ook de degelijke uitvoering van je zeepkist belangrijk voor het ontvangen van een start licensie. Voor dit klassement zijn beker prijzen te winnen. Coureurs krijgen een officiële rode pet en tegen betaling van 50,- borg een rode race overall.

Start tijden zijn van14.00 tot 15.00 uur.

Zeepkistenrace Rotterdam | 16 - 20 augustus 2017 Één dukaat € 1,25 inschrijfgeld € 5,- Klik hier voor het inschrijf formulier Zeepkistenrace - Kids Zeepkistenrace Kids